PROJECTEN

Renault - Nederlands Dans Theater

De nieuwe Renault Espace is niet gelanceerd in de showroom maar in de theaterfoyers tijdens een voorstelling van het NDT. Het theaterpubliek en genodigden van Renault zijn in de gelegenheid gesteld de Espace te bekijken. De match tussen sponsor en gesponsorde is groot. Het is een pas de deux, waarbij de partners bijkans met elkaar versmelten. De levensstijl, de levensstandaard en de levensfase van het theaterpubliek vertoont grote overeenkomst met het profiel van de Espace rijders. 

KPN & Samsung - Legends of Gaming

Om de positie te versterken binnen de evoked-set van jongeren tussen de 12-24 jaar hebben wij KPN gekoppeld aan het online platform Legends of Gaming. Middels het platform verbinden we de doelgroep op een langdurige en relevante manier met het merk.

KPN - Dance Dance Dance

KPN is hoofdsponsor van Dance Dance Dance. Tijdens dit programma strijden 5 koppels in 6 afleveringen om de beste dans-act van Nederland. Goede dans-moves en de nieuwste technologie zorgen samen voor een spectaculaire show. 

 

KPN wil via het sponsorschap haar merkmissie, storylines en beoogde merkassociaties tot leven brengen en verankeren bij de consument. 

Kortom, het leven leuker, vrijer en makkelijk maken door te verbinden. 

Binnen het programma wil KPN deze missie vertalen door de KPN producten op een authentieke en geloofwaardige manier terug te laten komen in relevante content en middelen.